Huiskamerconcert boeken

Boek Ed Citroen voor uw huiskamerconcert. Zijn brede repertoire biedt voor elk denkbare gelegenheid een passende invulling.

Huiskamerconcert boeken

Een huiskamerconcert is de perfecte oplossing als u wilt genieten van muziek naar keuze in een intieme setting, in plaats van op te gaan in de mensenmassa van een concertzaal of festivalterrein. U kiest zelf wie erbij aanwezig zijn en welke muziekstijl het beste past bij de gelegenheid. Denk hierbij aan de echte klassiekers voor een familiefeest, vrolijke meezingers voor een verjaardag of de beste Nederlandstalige hits voor een Gouden Bruiloft. Om een huiskamerconcert te laten slagen, is het natuurlijk belangrijk om iemand te boeken die veelzijdig is en goed begrijpt wat er nodig is om er een daverend succes van te maken. Daarvoor bent u bij zanger en gitarist Ed Citroen aan het juiste adres.

Bel: 06 22500140WhatsApp

Huiskamerconcert met Ed Citroen

Of het nu bij u thuis is of in een bejaardenhuis of zorginstelling, partytroubadour Ed Citroen staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Een huiskamerconcert biedt u en uw gasten een unieke ervaring, waarbij iedereen kan genieten van de mooie muziek zonder dat dit ten koste gaat van eventuele gesprekken. Het juiste volume is bij een huiskamerconcert cruciaal en Ed is zich daar terdege van bewust. Daarom biedt hij zowel de mogelijkheid om het concert op een mini stage uit te voeren als gezellig rondlopend tussen de gasten. Ed draagt daarbij een draadloze headsetmicrofoon, die werkt op basis van een zendersysteem. Dankzij het bereik is het niet alleen mogelijk om het huiskamerconcert binnen te houden maar kunt u het bij mooi weer ook in uw tuin laten plaatsvinden.

Repertoire Ed Citroen

Ed is een allround zanger en gitarist die een breed scala aan muziekalen stijlen beheerst. Hij kan bovendien als geen ander de juiste sfeer neerzetten, van uitbundige en vrolijke, dansbare nummers en polonaises tot gevoelige feel good liedjes die u dankzij zijn diepe en warme stem ongetwijfeld kippenvel bezorgen. Bij Ed kunt u natuurlijk ook terecht voor de bekende Engelstalige popliedjes van grote namen als de Beatles, the Police, Eric Clapton, Bryan Adams of Neil Diamond. Daarnaast ook voor de Nederlandstalige pophits van zangers als Guus Meeuwis, Stef Bos, Claudia de Breij of André Hazes. En ook voor country en Irish Folk draait hij zijn hand niet om.

Alles is bespreekbaar en alles is mogelijk. Ed beschikt over een verzoekliedjesprogramma dat uw gasten de mogelijkheid geeft om zelf te kiezen wat het volgende nummer wordt en zo direct invloed uit te oefenen. Deze verzoekliedjes banner staat centraal in elk optreden en omvatten wel 150 verschillende liedjes! Bent u op zoek naar de ultieme gepersonaliseerde ervaring? Bijvoorbeeld voor een verjaardag, een bruiloft of voor een Goude Huwelijk? Geef dan aan wat uw wensen zijn. Ed Citroen componeert tevens zelf en kan liedjes op maat maken voor elke gelegenheid. Zo kunt op zijn website de vrolijke liedjes "De Paadjes" en "Ik voel me goed" beluisteren.

Ed Citroen inhuren voor huiskamerconcert

Contact opnemen kan op veel verschillende manieren: telefonisch, via Whatsapp en via Facebook. Ed kan u dan alle benodigde informatie verschaffen. Wilt u Ed inhuren voor een huiskamerconcert? Dan worden uitsluitend de reiskosten in rekening gebracht en u en uw gasten bepalen zelf wat het optreden u waard is geweest. Feitelijk het ouderwetse "met de pet rondgaan". Ed verzorgt huiskamerconcerten op verschillende locaties in het land, maar is met name actief in Zuid-Hollandse steden zoals Rotterdam of Spijkenisse en in de provincie Noord – Brabant. Denk hierbij aan plaatsen als:

  • Roosendaal
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Helmond
  • Oosterhout
  • Tilburg
  • Veghel


Het kleine café aan de haven

Het is een nacht

| KvK: 27344369 | BTW NL178683917B02 | 06-22500140 |